Tanulmányok készítése

Megvalósíthatósági Tanulmányok készítése

A Hazai Pálya Gazdasági Tanácsadó Kft. egyik piaci versenyelőnyét a különböző témájú megvalósíthatósági, pénzügyi és egyéb szakmai tanulmányok magas színvonalú és gyors elkészítése adja. Cégünk több, mint 100 db a gazdasági élet teljes spektrumát felölelő (pl. egészségügy, közlekedés, honvédelem, kutatás-fejlesztés, sport, lakópark építés, turizmus, inkubáció, szociális ágazat, oktatás stb.) megvalósíthatósági tanulmányt készített el a megrendelők teljes körű megelégedésére.

A megvalósíthatósági tanulmányok a kiválasztott projektek, vagy fejlesztések megalapozottságának és életképességének vizsgálatát jelentik, amely alapos helyzetelemzést követően tartalmazza a projekt relevanciájának, megvalósíthatóságának és fenntarthatóságának értékelését, valamint egy részletes pénzügyi tervet is.

Költség-haszon elemzések készítése:

A megvalósíthatósági tanulmányok mellett cégünk vállalja különböző projektek pénzügyi, vagy az externális hatásokat is számszerűsítő közgazdasági költség-haszon elemzésinek elkészítését is, amelyben szintén kiterjedt tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk.

A költség-haszon elemzések készítésének célja a fejlesztési, beruházási projektek pénzügyi és közgazdasági cash-flowjának, továbbá különböző beruházás-gazdaságossági mutatóinak számítása, a különböző fejlesztési alternatívák közötti döntés megalapozása. A költség-haszon elemzés során a fejlesztések által generált hasznok és költségek számbavétele, számszerűsítése, és pénzbeni értékben való kifejezése ("forintosítása") történik meg.

Üzleti tervek készítése: 

Cégünk vállalja szöveges és táblázatos üzleti tervek készítését vállalkozások számára, hitelkérelmekhez, tőkebefektetéshez és egyéb célból. Magába foglalja a cég bevételeinek, kiadásainak tervezését, csak úgy, mint a piac- és versenytárs elemzést, a megfelelő árazási és marketing stratégiai kialakítását is.


Ajánlatkérés, Érdeklődés, Kapcsolatfelvétel E-MAIL KÜLDÉS