MUNKATÁRSAINK


Lakatos László

a Hazai Pálya Gazdasági Tanácsadó Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Okleveles közgazdász és okleveles egészségügyi menedzsment végzettséggel rendelkezik. Emellett projektmenedzsment, sportmenedzser, vállalat értékelői kurzusokat is sikeresen elvégzett. 19 éve dolgozik különböző vezetői és tanácsadói pozíciókban ebből 9 évet jegybanki területen, 1 évet gazdasági felsővezetői pozícióban, 9 évet pedig különböző cég és projektvezetői pozíciókban töltött. Komoly szakértői és vezetői tapasztalattal rendelkezik, sikeres projektmenedzsment és szervezetfejlesztési, működéselemzési és pályázati tanácsadási referenciákkal bír. Fontosabb feladatokat látott el a Magyar Nemzeti Bankban, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézetben, a Bács-Kiskun Megyei Kórházban, a Dr. Kenessey Albert Kórházban, valamint a Jávorszky Ödön Kórházban.

Angol és német nyelven tárgyalási szinten beszél, nős, 2 gyermek apja.
Kocsis Péter

vezető projektmenedzser, a kormányzati tanácsadási ágazat vezetője. Gazdasági agrármérnök végzettséget szerzett a Debreceni Egyetemen. Több, mint 11 éves pályázatkezelési és projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik. 2012 óta a Hazai Pálya Gazdasági Tanácsadó Kft. munkatársa, előtte nemzetközi valamint hazai pályázati tanácsadó cégek munkatársa volt. Szakmai tapasztalatait a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet, az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ, a Bács-Kiskun Megyei Kórház, valamint a Dr. Kenessey Albert Kórház projektjeiben szerezte. Pályázatírói képességek mellett projektmenedzsment, pénzügyi vezetői tapasztalatokkal is bír. Angol nyelven folyékonyan beszél, gazdasági szaknyelvi felsőfokú végzettséggel is rendelkezik.Jancsovszki Enikő

pályázati tanácsadó. Okleveles közgazdász végzettséggel rendelkezik. 2 évet dolgozott a BKV Zrt.-nél beruházási elemző pozícióban, majd 8 éven át az OTP banknál szerzett szakmai tapasztalatokat, melyből az utolsó 4 évben osztályvezetői pozíciót töltött be. 2011-től a Hazai Pálya Gazdasági Tanácsadó Kft. pályázati tanácsadó munkatársa. Elsősorban vállalkozási pályázatok elkészítésében, pénzügyi tervezésben, valamint megvalósíthatósági tanulmányok készítésében rendelkezik széles körű tapasztalatokkal. Angol és német nyelven társalgási szinten beszél, férjezett, 2 gyermeke van.József Ádám

projektmenedzser. Mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezik. Szakmai tapasztalatát többnyire különböző számviteli-könyvviteli vállalkozásoknál szerezte, így alapos ismerője a hazai KKV-k és civil szervezetek gazdálkodási sajátosságainak. 2017 óta a Hazai Pálya Gazdasági Tanácsadó Kft. munkatársa. Elsősorban nonprofit szervezetek és kisvállalkozások forrásteremtési lehetőségeinek feltérképezésével, ezen szervezetek és projektötleteik előminősítésével foglalkozik, emellett aktív szerepet vállal az előkészítési folyamat során létrejött projektek optimális megtervezésében és gördülékeny lebonyolításában. Angol és német nyelven társalgási szinten beszél.


Simon Mercédesz

A Hazai Pálya Gazdasági Tanácsadó Kft. szakmai vezetője. Egészségfejlesztés és rekreációszervezés, valamint pszichológia diplomával rendelkezik. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ hallgatója. Öt évet dolgozott az egészségügyben, mint egészségfejlesztő, ebből 2,5 évet a Nagyatádi Kórház Egészségfejlesztési Irodájának vezetőjeként és szakmai vezetőjeként töltött el. Emellett számos más projektben is közreműködött szakmai megvalósítóként. Tapasztalatot szerzett a felnőttképzésben, mint engedélyezett képző intézmények oktatója. Tapasztalattal bír az egészségfejlesztés számos területén. Munkái során részt vett tréningek/rendezvények megtervezésében, megvalósításban, továbbá pályázati területen is tapasztalatot szerzett. Angol nyelven beszél.